Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tejfölös pirított csirkemáj

Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg csirkemáj
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl
fokhagyma
őrölt fehérbors

A májat és a szalonnát egyaránt vágd metéltre. A szalonna zsírját süsd ki, majd add hozzá a májat is. Erős tűzön, folytonos kevergetés mellett pirítsd. Ha a májdarabok felszíne már kissé megpirult, akkor törj rá 2-3 gerezd fokhagymát, borsozd meg, add hozzá a tejfölt, s azzal jól forrald össze. Ha a máj már puha, sózd meg, s még borsozd is, ha kell.

A csirkemáj egy része -szívvel is pótolható.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!