Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Spenóttal töltött gomba

Hozzávalók:
gombafejek (csiperke)
friss spenót
derített vaj
fokhagyma

bors
füstölt sajt
citromlé

Egy serpenyőben hevíts derített vajat, s azon - sóval, borssal, zúzott fokhagymával - fonnyaszd meg a spenótot. Válassz nagy gombafejeket, azokat tisztítsd meg, majd citromos, sós vízben blansírozd. A gombafejeket állítsd a tetejükre, halmozz rájuk spenótot, szórd meg reszelt füstölt sajttal, és süsd grillsütőben, míg a tetejük megpirul.

Ezt a receptet Benkö Gábornak [Németország] köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!