Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Toblerone

Hozzávalók:
0,05 dl méz
0,1 dl csokoládészósz
0,3 dl Frangelico (olasz mogyorólikőr)
0,3 dl Kahlua
0,3 dl Baileys
0,15 dl csokoládélikőr (sötét)
0,6 dl tejszín
jégkocka vagy tört jég

Locsoljuk meg mézzel és csokoládészósszal egy előre lehűtött pohár falát. Tegyük hűtőbe 5 percre, hogy a méz és a csokoládészósz megszilárduljon.
A maradék hozzávalókat turmixoljuk össze, majd öntsük koktélos poharakba. Díszítése: csokoládéforgács és szívószál.

Ezt a receptet az Aréna 2000 Kiadónak köszönhetjük. Eredetileg az "Ízvarázs füzetek" sorozat Koktélok című részében jelent meg.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!