Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Ropogós Baileys

Hozzávalók:
2 csokoládés keksz
0,6 dl Baileys
0,3 dl kakaólikőr (sötét)
0,3 dl csokoládélikőr
jégkocka

Törjük össze sodrófával a csokoládés kekszet, vagy daráljuk le. Keverjük össze a maradék hozzávalókat egy shakerben. Rázzuk erősen, majd öntsük előre lehűtött koktélos poharakba. Szórjuk meg az összetört keksszel. Díszítése: szívószál.

Ezt a receptet az Aréna 2000 Kiadónak köszönhetjük. Eredetileg az "Ízvarázs füzetek" sorozat Koktélok című részében jelent meg.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!