Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Sangria (alkoholmentes)

Hozzávalók:
25 dkg szőlő
1 citrom
2 narancs
1 rúd fahéj
2 evőkanálnyi cukor
2 csomag vaníliás cukor
10 dl szőlőlé
5 dl szénsavas ásványvíz

A megmosott szőlőt leszemezzük, a citromot és a narancsokat félbevágjuk, majd felszeleteljük, s a gyümölcsöket a fahéjjal együtt egy bólés tálba tesszük. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliáscukrot, ráöntjük a szőlőlét, és egy órára hidegre tesszük. Tálaláskor hozzáöntjük az ásványvizet és könnyedén megkeverjük.

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!