Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Burrito (wrap)

Hozzávalók:
tortillák
tejföl
csilipor
leveles saláta
húsféle

bors
petrezselyem
(mentalevél)

A salátát és a mentalevelet vágd csíkokra, s a petrezselymet is metéld apróra. Ha szükséges, a húsfélét is aprítsd fel. A tortillákat kend meg tejföllel, tedd rá a salátát, a húsfélét, szórd meg csilivel, sóval, borssal, petrezselyemmel (esetleg még mentával is). Tekerd fel, s hidegen tálald.

Ezt a receptet Benkö Gábornak köszönhetjük. Ő azt is megjegyzi, hogy a felhasznált húsféle lehet például csirke, sonka, valami maradék sülthús, tonhalkonzerv vagy füstölt lazac, egyszóval lényegében bármi.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!