Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Rántott camembert

Rántott camembertHozzávalók:
1 camembert (12,5 dkg)
1 tojás
1 evőkanálnyi olaj
liszt
2,5 dkg fehér kenyér
2,5 dkg darált dió
olaj (a sütéshez)

A sajtot 8 darabra vágjuk. A tojást felverjük a kanálnyi olajjal. A kenyeret lereszeljük és összekeverjük a dióval. A sajtdarabokat megforgatjuk lisztben, majd a felvert tojásban, végül a diós kenyérmorzsába hempergetjük, s a bundát jól rányomkodjuk. Bő olajban 180 °C-on aranysárgára sütjük.

Ezt a receptet az Aréna 2000 Kiadónak köszönhetjük. Eredetileg a Sajtok nagy könyvében jelent meg, ahol akad még néhány társa...

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!