Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Petrezselymes burgonya óburgonyából (AVAIR főzőautomatához)

Hozzávalók (2 személyre):
2-3 evőkanálnyi olaj
70 dkg meghámozott, kockára vágott burgonya
1 csomó friss petrezselyemzöld apróra vágva (vagy 2 evőkanálnyi szárított)
1 teáskanálnyi ételízesítő
1/2 mokkáskanálnyi őrölt feketebors
1 mokkáskanálnyi morzsolt lestyán
1/2 mérőcsészényi (1 dl) víz

A felsorolt hozzávalókat tegye a kuktába, kissé forgassa meg egy fakanállal, hogy egyenletesebben oszoljon el a fűszer a krumplikockákon. Zárja rá a kuktára a fedelet, ügyelve, hogy a helyére illeszkedjék.
Válassza ki a menüből a RICE COOKING programot, és indítsa el a főzést a START/CANCEL gombbal. Ha elkészült a burgonya, várjon 1-2 percet, hogy hűljön az edény, majd engedje ki a gőzt. Vegye le a kukta fedelét és tálalhatja is körítésként az elkészült burgonyát.

AVAIR IDA főzőautomataEz a leírás a Bio-Fa Komfort Kft., az AVAIR főzőautomaták magyarországi forgalmazójának kipróbált receptje.
Az AVAIR IDA és AVAIR ELLA készülékekről itt tudhat meg többet.
Ha ezekhez használható további recepteket keres, ide kattintson!
Némi technológiai segítséget pedig itt talál.
Amennyiben tapasztalatot cserélne, jöjjön az AVAIR fórumra!

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!