Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Szerecsendiós, majoránnás kacsamell (AVAIR főzőautomatához)

Hozzávalók (2 személyre):
2 db kacsamell
4 mokkáskanálnyi majoránna
2 mokkáskanálnyi ételízesítő
2 mokkáskanálnyi feketebors
5 gerezd tisztított, péppé zúzott fokhagyma
3 evőkanálnyi olívaolaj
1 mokkáskanálnyi őrölt szerecsendió
1 teáskanálnyi őrölt pirospaprika

A kacsamelleket irdalja be egy éles késsel. Vegyen 2 mokkáskanálnyi majoránnát, ugyanannyi ételízesítőt és feketeborsot, és keverje össze egy pici tálkában. Ezt a fűszerkeveréket tömje az irdalt résekbe. Öntse az olajat a kukta aljába. Helyezze rá az irdalt kacsamelleket. Fűszerezze a szétnyomott fokhagymával, a maradék 2 mokkáskanálnyi majoránnával, 1 csapott mokkáskanálnyi őrölt szerecsendióval és a pirospaprikával, majd sózza meg. Forgassa meg jól a kacsamelleket az olajban és a fűszerekben, hogy egyenletesen vonják be a húst. Tegye az edényre a fedelet.
Indítsa el a kuktát a CHICKEN DUCK MEAT programon a START/CANCEL gomb benyomásával. Ha a kacsa megpuhult, a kukta jelez és automatikusan átáll KEEP WARM melegítési programra.

AVAIR IDA főzőautomataEz a leírás a Bio-Fa Komfort Kft., az AVAIR főzőautomaták magyarországi forgalmazójának kipróbált receptje.
Az AVAIR IDA és AVAIR ELLA készülékekről itt tudhat meg többet.
Ha ezekhez használható további recepteket keres, ide kattintson!
Némi technológiai segítséget pedig itt talál.
Amennyiben tapasztalatot cserélne, jöjjön az AVAIR fórumra!

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!