Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tarhonya kuktában (AVAIR főzőautomatához)

Hozzávalók (2 személyre):
2 mérőcsészényi (2x2 dl) tarhonya
2 evőkanálnyi olaj
1 teáskanálnyi só
3 mérőcsészényi víz

Pirítsa meg halvány zsemleszínűre a tarhonyát a hagyományos tűzhelyén. Ha megpirult, öntse a kuktába, adja hozzá a 4 mérőcsészényi hideg vizet és a csapott teáskanálnyi sót. Illessze pontosan a helyére a kukta fedelét.
Válassza ki a menüből a RICE COOKING programot, és a START/CANCEL gombbal indítsa el a főzést. Ha a főzési program lejárt, indítsa újból el ezen a programon (menü: RICE COOKING és nyomja be újra a START/CANCEL gombot az újraindításhoz). Ez azért szükséges, mert a tarhonya nehezebben puhul, és lassabban veszi fel a vizet, mint a rizs. Ha a második ciklus is lejárt, hagyja még a tarhonyát a kuktában 5-10 percig úgy, hogy a START/CANCEL gombbal leállítja a programot.

AVAIR IDA főzőautomataEz a leírás a Bio-Fa Komfort Kft., az AVAIR főzőautomaták magyarországi forgalmazójának kipróbált receptje.
Az AVAIR IDA és AVAIR ELLA készülékekről itt tudhat meg többet.
Ha ezekhez használható további recepteket keres, ide kattintson!
Némi technológiai segítséget pedig itt talál.
Amennyiben tapasztalatot cserélne, jöjjön az AVAIR fórumra!

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!