Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Párolt tarja (AVAIR főzőautomatához)

Hozzávalók (4 személyre):
4 szelet csontozott tartja vagy karaj (rövid vagy hosszú, mindkettő jó)
3 evőkanálnyi olíva- vagy napraforgó olaj
5 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanálnyi szárított petrezselyem vagy 1 evőkanálnyi friss apróra vágva
1 csöves édes paprika félbe vágva (így majd könnyedén ki lehet dobni a szaftból)
1 mokkáskanálnyi őrölt majoránna (de lehet morzsolt is)
1/2 mokkáskanálnyi őrölt fekete bors
3 mokkáskanálnyi őrölt édes pirospaprika
1 teáskanálnyi só
1/2 mérőcsészényi (1 dl) víz

Helyezze a hozzávalókat a kuktába. Kissé forgassa meg a húsokat a lében és a fűszerekben, aztán egyengesse ki a szeleteket. Így jól átjárja a fűszeríz a húsokat. Tegye a fazékra a fedelet.
Válassza ki a menüből a CHICKEN DUCK MEAT programot, és indítsuk el a párolást a START/CANCEL gombbal. Ha késleltetni kívánjuk a párolást, akkor a menü kiválasztása után állítsuk be az időzítést a TIME funkció gombbal.
Ajánlott köretei: bármilyen főzelékféle, főtt burgonya, főtt tészta, rizs.

AVAIR IDA főzőautomataEz a leírás a Bio-Fa Komfort Kft., az AVAIR főzőautomaták magyarországi forgalmazójának kipróbált receptje.
Az AVAIR IDA és AVAIR ELLA készülékekről itt tudhat meg többet.
Ha ezekhez használható további recepteket keres, ide kattintson!
Némi technológiai segítséget pedig itt talál.
Amennyiben tapasztalatot cserélne, jöjjön az AVAIR fórumra!

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!