Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bajor kékkáposzta

Bajor kékkáposztaHozzávalók (4 személyre):
80 dkg vöröskáposzta
1 kis fej hagyma
1 alma (jonatán)

bors
cukor
ecet
babérlevél
borókabogyó
1-2 szegfűszeg
fahéj
1 teáskanálnyi delikát fűszerkeverék
1 dl vörösbor
zsiradék

A szálasra vágott káposztát és a csíkokra vágott hagymát és a meghámozott, kimagozott, felszeletelt almát egy kis zsiradékon dinszteld meg, öntsd rá a bort, add hozzá a fűszereket, és lassú tűzön párold puhára.

Ezt a receptet Benkö Gábornak köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!