Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Kotlet de volaille (lengyel rántott csirkemell)

Hozzávalók:
4 csirkemell
8 dkg vaj
tojás
zsemlemorzsa
olaj
2 dkg vaj a sütéshez
1 citrom
petrezselyemzöld

A csirkemellet kifilézzük, lehártyázzuk, óvatosan kiverjük. Sózzuk, majd a filé belsejébe kb. 2 dkg vajat helyezve, feltekerjük. Az így elkészített húst kétszer panírozzuk, és forró olajban mindkét oldalát világos barnára sütjük. Amikor a húst megfordítjuk, akkor helyezzünk a tetejére egy darab vajat.

Köszönetünket fejezzük ki Erdei Péternek és a szolnoki Magyar-Lengyel Klubnak a fenti receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!