Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Pastel rioplatense

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
4 db főtt tojás
5 dkg zöld olajbogyó
5 dkg mazsola
2 kanál pirospaprika
2 kanál liszt
2 hagyma

A hagymát megpirítjuk és hozzáadjuk a húst. Ezután hozzáadjuk a lisztet és a pirospaprikát, majd a mazsolát és az olajbogyót. Ezt követően ízlés szerint fűszerezzük (só, bors) és végül hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojást.
Ezt a tölteléket tepsibe tesszük és beborítjuk krumplipürével vagy édesburgonyával. Megkenjük cukrozott tojásfehérjével, a tetejére margarin darabokat teszünk és előmelegített sütőben megsütjük.

Köszönetünket fejezzük ki az Uruguayi Keleti Köztársaság budapesti nagykövetségének az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!