Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Bifes a la criolla

Hozzávalók:
1 kg hátszín
4 db hagyma
2 db vastag húsú zöldpaprika
1 db paradicsompüré konzerv
6 db burgonya
1 csésze erőleves

bors
oregano
1 db tojás személyenként
apróra vágott petrezselyem

A tojás és a petrezselyem kivételével minden hozzávalót nyersen, rétegenként (először a húst) egy lábasba tesszük és megpároljuk. Párolás után külön kis tálakba tesszük és a tetejére 1-1 tükörtojást helyezünk, majd az egészet sütőben megsütjük. Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Köszönetünket fejezzük ki az Uruguayi Keleti Köztársaság budapesti nagykövetségének az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!