Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Minestrone (olasz zöldségleves)

Hozzávalók:
1 tisztított, karikázott sárgarépa
1 tisztított, karikázott fehérrépa
1 tisztított, karikázott cukkini
karfiol
brokkoli
póréhagyma
olívaolaj
szurokfű
zúzott fokhagyma
bors

1 liter zöldségleves (lehet kockából is)
kanálka paradicsompüré
(reszelt parmezán)

A zöldségeket kevés olívaolajon megpároljuk, fűszerezzük, 1 liter zöldséglevessel felöntjük, kevés paradicsompürével színezzük.
Kevés reszelt parmezán sajttal megszórva fogyasztjuk.

Ezt a receptet Benkö Gábornak (Sankt Augustin) köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!