Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Sárgadinnye pármai sonkával

Hozzávalók:
1/2 sárgadinnye
16 dkg hajszálvékonyra szelt pármai sonka
frissen őrölt fehérbors

citromlé
olívaolaj

A sárgadinnyét 4 szeletre vágjuk, majd ezeket ferdén megfelezzük, úgy, hogy személyenként két cikk dinnyét kapjunk. Picit sózzuk, fehérborsot darálunk rá, meglocsoljuk pár csepp citromlével, olívaolajjal, majd rózsaformában elhelyezzük a sonkát a dinnyeszeletekre.
Zsemle- vagy kifliszeletkékkel kedvelt előétel.

Ezt a receptet Benkö Gábornak (Sankt Augustin) köszönhetjük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!