Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Ropogós édes-savanyú banánsaláta

Hozzávalók:
3 db nagyobb banán
2 evőkanálnyi citromlé
1 csésze szeletelt uborka
1 evőkanálnyi kapor
1 teáskanálnyi zöld chili
1 teáskanálnyi tört mogyoró
1 csésze joghurt
2 evőkanálnyi mentalevél finomra vágva
bors

A banánt nagyobb darabokra, vagy karikákra vágjuk. Összekeverjük a többi hozzávalót, végül hozzáadjuk a banánt is, és hűtőszekrénybe tesszük. Hidegen tálaljuk.

Az itt közölt receptért köszönetünket fejezzük ki Shakuntala Saraf asszonynak. India gasztronómiai nagykövetének receptkönyveit Magyarországon a D&B Group adja ki.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!