Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Báránysült fodormenta-szósszal

Hozzávalók:
bárányhús-szeletek
pár gerezd fokhagyma
mustár
tárkonylevél
olaj
bors

fodormenta-szósz
sült paradicsom
párolt zöldségek
fodormenta-levelek

A bárányszeleteket 24 órán át pácold fokhagyma, tárkonylevél, mustár, só, bors és olaj keverékében. Azután a húsdarabok mindkét oldalát grillezd meg (vagy süsd meg tepsiben). Amikor megsült, a szeleteket tedd egy előmelegítet (felforrósított) tálra, adj hozzá párolt zöldséget, s minden húshoz egy-egy fél sült paradicsomot, majd a húst öntsd le a fodormenta-szósszal. (Fodormenta-levelekkel is díszítheted.)

Köszönetünket fejezzük ki Etelka Bentley-nek (Ausztrália) az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!