Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Dán tésztasaláta

Hozzávalók (4 személyre):
40 dkg tészta (olasz csavart)
fél fej karfiol
15 dkg borsó
4 paradicsom
az öntethez:
3 dl tejszín (9 %-os)
vágott petrezselyemzöldje
újhagyma (apróra vágva)

bors

A tésztát főzd meg, s hűtsd ki. Az öntet hozzávalóit dolgozd össze. A nyers karfiolt szedd szét rózsáira, a paradicsomot vágd gerezdekre, s ezeket keverd össze a nyers borsóval és a tésztával. Az öntetet öntsd rá, vagy tálald a saláta mellé.

Köszönetünket fejezzük ki a Kecskeméten működő Dán Kulturális Intézet munkatársainak az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!