Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Hidegen füstölt rénhúsból készített tartár

RéntartárHozzávalók (4 személyre):
18 dkg hidegen füstölt rénhús
0,5 dl majonéz
0,5 dl ecetes tök
2 evőkanálnyi ecetes hagyma
petrezselyem
4 szelet rozskenyér

A tökkel és a hagymával ledaráljuk a füstölthúst. Hozzáadjuk a majonézt és a petrezselymet. Megpirítjuk a rozskenyereket. A tartárt tányérra halmozzuk vagy formázzuk és a rozskenyérrel kínáljuk.

Köszönetünket fejezzük ki a Finn Köztársaság budapesti nagykövetségének, s különösen Jaakko Nuutila, Outi Westman és Jari Grundström konyhafőnököknek az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!