Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Parasztreggeli

Hozzávalók (4 személyre):
60 dkg főtt karikára vágott burgonya
15 dkg csíkokra vágott húsos füstöltszalonna
1 nagy fej felkockázott hagyma
8 tojás

bors

A burgonyát, hagymát, szalonnát kevés zsiradékon erős tűzön megpirítjuk, fűszerezzük. A tojásokat habosra verjük, sózzuk, borsozzuk, egy palacsintasütőben a tojásmennyiség negyedét egyik oldalról megsütjük, majd a pirított hagymás, szalonnás burgonya negyedét elosztjuk az egyik felén, s arra ráhajtjuk az omlett másik felét. Végül egy fedővel lefedve még pár percig továbbsütjük.

Köszönetünket fejezzük ki Benkö Gábornak (Sankt Augustin) az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!