Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Currys grillkolbász hasábburgonyával (Currywurst mit pommes)

Hozzávalók (személyenként):
2 db német grillkolbász
olaj
currypor
1 dl ketchup (jó minőségű)
1 adag sült hasábburgonya
(vöröshagyma)

A curryport egy falat olajon, esetleg egy kis reszelt hagymával, megfuttatjuk, majd 1/2 dl vízzel leoltjuk. Rátesszük a ketchupot, összeforraljuk. A grillkolbászt grillapon, serpenyőben vagy faszénparázson megsütjük, ujjnyi karikákra vágjuk, leöntjük a mártással, és a sült hasábburgonyával tálaljuk.

Köszönetünket fejezzük ki Benkö Gábornak (Sankt Augustin) az itt közölt receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!