Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

A Matambre relleno elkészítése

Katt a nagyobb képért!

... A hússzeletet megtisztítjuk a zsiradéktól ...

Katt a nagyobb képért!

... majd megkenjük a töltelékkel ...

Katt a nagyobb képért!

... elosztjuk rajta a sárgarépacsíkokat, s a szelet végére helyezzük a sült hagymát, s arra a keménytojásokat, ...

Katt a nagyobb képért!

... majd a tojásoktól kezdve óvatosan felgöngyöljük ...

Katt a nagyobb képért!

... s végül cérnával is biztosítjuk ...

Katt a nagyobb képért!

... ezután hőálló fóliába csavarjuk, ...

Katt a nagyobb képért!

... s bő vízben megfőzzük a tekercset, azután már csak a préselés és a szeletelés van hátra.

 

Köszönetünket fejezzük ki Mausi Sebessnek a Buenos Aires-i Instituto Gastronomía Profesional vezetőjének az itt közölt anyagért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!