Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

A Quimbos tojások elkészítése

Katt a nagyobb képért!

A tojássárgákat turmixgépbe tesszük ...

Katt a nagyobb képért!

...  hozzáadjuk a cukrot ...

Katt a nagyobb képért!

... és habosra keverjük ...

Katt a nagyobb képért!

... majd beledolgozzuk a keményítőt is ...

Katt a nagyobb képért!

... a masszát nyomózsákba töltjük, ...

Katt a nagyobb képért!

... s pudingformákba adagoljuk, majd pirosra sütjük ...

Katt a nagyobb képért!

... közben elkészítjük a chantilly krémet ...

Katt a nagyobb képért!

... és a szirupot, amibe beleforgatjuk a tojásokat, ez után már csak a krémmel való megtöltésük marad hátra.

 

Köszönetünket fejezzük ki Mausi Sebessnek a Buenos Aires-i Instituto Gastronomía Profesional vezetőjének az itt közölt anyagért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!