Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Ratatouille ("ratatuj")

Hozzávalók:
20 dkg kockára vágott padlizsán
20 dkg kockára vágott cukkíni
20 dkg kockára vágott piros színű paprika
20 dkg kockára vágott hámozott paradicsom (dobozos is jó)
1 fej kockára vágott vöröshagyma

bors
fokhagyma
1 csokor majoránna
1 csokor kakukkfű
1 csokor petrezselyem
1 szál friss rozmaring
olívaolaj

A hagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk majd a zöldségeket hozzáadva megpirítjuk, hozzátesszük a paradicsomot, az aromátokat, jól felforraljuk, ha kell utóízesítjük.
Ajánlható: melegen köretként birkához, sültekhez, hidegen pedig friss petrezselyemmel megszórva és olívaolajjal nappírozva salátaként grillezett húsokhoz.

Köszönetünket fejezzük ki Benkö Gábornak (Németország) ezért a receptért.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!