Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Thai uborkasaláta

Hozzávalók:
4 evőkanálnyi rizsecet
12,5 dkg cukor
1 kis piros csili, kimagozva és feldarabolva
1 teáskanálnyi halszósz
8 dkg földimogyoró, enyhén megpörkölve és feldarabolva
1 kígyóuborka, hámozatlanul, kis kockákra vágva

Az ecetet és a cukrot tegyük egy kis lábasba, öntsük fel 1,25 dl vízzel, majd forraljuk fel és lassú tűzön főzzük további 5 percig.
Az öntetet hűtsük ki, majd keverjük hozzá a csilit, a halszószt, a mogyorót és az uborkát.

Ezt a receptet az Aréna 2000 Kiadónak köszönhetjük. Eredetileg az Egy falat Thaiföldben jelent meg, ahol akad még néhány társa...

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!