Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Hercegnő-burgonya, ahogy Benkö Gábor készítiDUCHESSE-BURGONYA KÉSZÍTÉSE A "hercegnő-burgonya" készítésekor a főtt krumplit burgonyanyomón átnyomjuk, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Annyi nyers tojást (sárgáját, s fehérjét egyaránt) keverünk hozzá, hogy könnyen formázható masszát kapjunk. Nagylyukú csillagcsöves nyomózsákkal burgonyanagyságú halmokat nyomunk belőle egy kivajazott sütőlemezre (kivajazás helyett sütőpapírt is lehet használni), átkenjük olvasztott vajjal, majd középmeleg sütőben aranysárgára sütjük.

 

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!