Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Tormakrém készítése

EGYSZERŰEN A tormát ritkán adjuk önmagában az asztalra, rendszerint valamilyen krémnek bekeverve kínáljuk - így enyhébb az íze, s könnyebben is kezelhető. A legnépszerűbb megoldás az ecetes torma készítése. Ehhez a megtisztított gyökeret lereszeljük, egy pillanatra felforrósítjuk (csípőssége ettől csökken) majd felöntjük egy kevés ecetes, cukros, sós vízzel, annyival, amennyivel - immár hidegen - krémessé tudjuk keverni.


UGYANAZ CIFRÁZVA A reszelt tormához reszelt almát keverünk, sózzuk, borsozzuk, egy kis citromlével savanyítjuk, s tejszínnel dúsítjuk.

 

 

 

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!