Egy falat FranciaországMi a titka a francia konyhaművészetnek?
Ennek megfejtését ígéri az Aréna 2000 Kiadó "Egy falat Franciaország" című könyve. Ebben nemcsak a tipikus francia konyha receptjeit, ínycsiklandó ételfotóit találja meg, hanem rálelhet az ország hangulatára is. A tipikus francia pékséget idéző képet látva szinte érezhetjük a friss bagett és croissant illatát, a piacon található bőséges sajtkínálat - természetesen egy korty finom borral - szinte azonnal jelzi, melyik országban vagyunk... Vegyen egy kis zamatmintát e gasztronómiai kalauzból:
Nizzai saláta
Rákszuflé
Vízitormaleves
Francia hagymaleves (2.)
Pisztráng édesköménnyel és kaprival
Csirke 40 gerezd fokhagymával
Carbonnade marhahúsból
Kéksajtos quiche
Tatin-torta
Ha ízlett, kóstolja meg a többit is! A könyvet megrendelheti  az Aréna 2000 Kiadó honlapján.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!