ÍzvarázsÚtikalauz konyhai kalandtúrázóknak

Aki az első szakácskönyvét keresi, aligha az Ízvarázsban fogja azt megtalálni. Itt ne is keressék a közép-európai konyha alapreceptjeit, a jól ismert ételek rutinszerű leírását! Az Aréna 2000 Kiadó albuma inkább azoknak való, akik már sokmindent kipróbáltak, de még mindig éhesek a kalandra. Donna Hay többnyire nálunk is elérhető, köznapi alapanyagokkal dolgozik, munkáját az ízek kreatív kombinálása teszi igazán izgalmassá. Az egyes fejezetek azt igyekeznek bemutatni, hogy mit lehet kihozni egy-egy ismert ízesítőből, így kerül sor mások mellett a vaníliára, citromra, gyömbérre,  csilire, csokoládéra, mentára, fahéjra...
S hogy mi lesz az eredmény? Tessék kipróbálni, utána lehet csinálni :)

Édesburgonya-lángos borsos marhahússal
Céklás mentasaláta
Marokkói fűszeres borjú birssel
Báránysült üvegben eltett citrommal
Sültzöldség-saláta fokhagymás öntettel
Hagymabefőtt
Csilis sült bab
Csiliszószban főtt csirke
Meleg csirke citromos kuszkuszsalátával
Citromhéj-befőtt készítése

Ha ízlett, kóstolja meg a többit is! A könyvet megrendelheti  az Aréna 2000 Kiadó honlapján.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!