Alacsony szánhidráttartalmú ételek Egy könyv, két olvasat

Sok fogyókúrázó számára van abban valami megváltásjellegű, amikor egy "táplálkozáspolitikailag korrekt" recept úgy kezdődik, hogy "végy egy nagy szelet húst"... A szénhidrátszegény ételekre épülő diétában azonban még ennél meghökkentőbb javallatokkal is lehet találkozni, sőt tudományos indoklást is adnak melléjük. Tehát aki innen eszik, azt nem fogja gyötörni a lelkiismeret néhány szelet sonkától, pár tojástól, egy kosárka gombától, vagy egy darab kacsától, marhától.
De aki békében él a testsúlyával, s esze ágában sincs újabb fogyókúrás módszereket próbálgatni, annak is van miért átlapoznia e gyűjteményt. Azt fogja találni, hogy tele van “normális” ételekkel. Változatosak, érdekesek, sokféle ízvilágot idéznek meg, s nem is különösebben bonyolultak. Megérik a próbálgatást, még olyanoknak is, akik valójában azt se tudják, hogy mi fán terem a szénhidrát.

Spenót-feta frittata
Leves grillezett paprikából
Karfiol curryszósszal
Sonkába és zsályába tekert csirkemell
Töltött cukkíni
Tejszínes marha- és gombaragu
Fűszeres marhasült
Tésztás-spenótos felfújt
Penne csirkével és gombával
Sertésragu lencsével

Ha a fentiek meggyőzték, hogy kevesebb szénhidrátból is ki tud jönni a konyhában, próbálgassa tovább! A könyvet megrendelheti  az Aréna 2000 Kiadó honlapján.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!