Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
CSILLA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő csipketea, 2 főtt tojás, pulykasonka 5 dkg, kalács 10 dkg, retek, paradicsom  tárkonyos bárányraguleves, kenyér, gombás palacsinta sajtmártással  gyümölcsrizs kukoricás-sonkás tésztasaláta, kenyér, gyümölcslé 
kedd joghurt 2 dl, házi müzlikeverék 10 dkg  tejfölös karalábéleves, savanyúkáposztás sztrapacska  narancs lencsefőzelék, krinolinpörkölt, rozskenyér
szerda tejeskávé 3 dl, margarin 2 dkg, szamócadzsem 3 dkg, pirított rozskenyér 10 dkg  krumpligombócleves, zöldborsófőzelék, csirkefasírt, rozskenyér, alma 1 zsemle, 1 kockasajt, retek zalai felvágott 5 dkg, vajkrém 3 dkg, rozskenyér 10 dkg, kígyóuborka, tea 
csütörtök tej 3 dl, sárgarépás margarin 8 dkg, 2 korpás kifli  csontleves metélttel, zabpelyhes húsgombóc, paradicsommártás, főtt burgonya banán 1 pár főtt virsli, mustár, rozskenyér 10 dkg, tea
péntek őszibaracklé 3 dl, tavaszi felvágott 5 dkg, margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, kígyóuborka  lebbencsleves, parajfőzelék, tojásomlett, rozskenyér, alma 1 sajtosrúd, kefír 2 dl mákos guba 
szombat tej 3 dl, paprikás szalámi 3 dkg, margarin 2 dkg rozskenyér 10 dkg, kígyóuborka  frankfurti leves, vargabéles, mandarin  1 magvas zsemle, baromfipárizsi 3 dkg, kígyóuborka  fűszeres babpástétom 10 dkg, barna kenyér 10 dkg, fejes saláta 
vasárnap tea, kefires-bazsalikomos túrókrém 10 dkg, barna kenyér 10 dkg  zellerleves, sajtos csirkemell, petrezselymes burgonya, szilvabefőtt  almás piskóta  zöldséges köleskása

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!