Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
RÓZSA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő kefir 2 dl, light margarin 4 dkg, 2 kifli, alma zöldségleves, sertéssült, fejtettbabfőzelék, kenyér zelleres vajkrém, kenyér, pritamin mákos guba, szilva
kedd fokhagymás túrókrém 8 dkg, kenyér 8-10 dkg, paradicsom, tea marhahúsleves, vadas marhaszelet, zsemlegombóc, őszibarack 1 szelet káposztás rétes tojásomlett, sárgarépa-főzelék, kenyér
szerda gyümölcslé 3 dl, zöldséges felvágott 5 dkg, rozskenyér, paprika daragaluska-leves, csirkefasírt, zöldbabfőzelék szilva barackos lepény, tej
csütörtök tej 3 dl, 2 briós, sárgabaracklekvár zöldborsóleves, milánói makaróni, alma főtt kukorica paprikás krumpli baromfivirslivel, kenyér, kovászos uborka
péntek joghurt, gombás sajtkrém, barna kenyér 8-10 dkg, reszelt sárgarépa rántottleves pirított zsemlekockával, rakott káposzta őszibarack pulykajava 5 dkg, kenyér, margarin, karalábé, tea
szombat tejeskávé 3 dl, baromfipárizsi 5 dkg, rozskenyér, uborka csirkeaprólék-leves, kapros túrógombóc gyümölcsrizs sonkás melegszendvics, tejfölös uborkasaláta
vasárnap tea, tojásos lecsó, rozskenyér hideg őszibarackleves, tonhal sajttal, morzsás karfiol, piskótatekercs szilva mexikói pizza, zelleres paradicsomsaláta, gyümölcslé

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!