Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
LILLA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő kefir 2 dl, 2 sajtos pogácsa, alma  rántott halrudak, petrezselymes krumpli, céklasaláta, rostos gyümölcslé 3 dl  vajkrém 3 dkg, 1 kifli, retek  sárgarépafőzelék, tojásomlett, rozskenyér, tea
kedd tejeskávé 3 dl, búzacsírás sajtkrém 6 dkg, rozskenyér 10 dkg, retek  lebbencsleves, baromfivagdalt, paradicsomos káposztafőzelék, rozskenyér  narancs, 1 müzliszelet  zalai felvágott 5 dkg, margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, póréhagyma, tea 
szerda tej 3 dl, kuglóf 10 dkg, méz 3 dkg  csontleves metélttel, rakott zöldbab, alma  aszpikos sonka 3 dkg, 1 zsemle, kígyóuborka  kukoricakása petrezselymes túróval, tea 
csütörtök őszibaracklé 3 dl, aszpikos sonka 5 dkg, margarin 2 dkg, barna kenyér 10 dkg  zöldborsóleves, pásztortarhonya, almás zellersaláta  banán  sárgarépás margarin 5 dkg, barna kenyér 10 dkg, tej 3 dl 
péntek gyümölcsjoghurt 2 dl, magvas müzli 5 dkg, banán  tojásleves, szárazbabfőzelék, burgonyakrokett, kenyér mandarin  pikáns csirkeragu pirított gombával, párolt rizs, szilvabefőtt 
szombat csipketea, bazsalikomos túrókrém 10 dkg, barna kenyér 10 dkg, kígyóuborka  májgaluskaleves, diós lekváros rakott metélt  1 kockasajt, 2-3 Ham-let szelet, alma grill-virsli, párolt csemegekukorica és zöldborsó, rostos gyümölcslé 
vasárnap kakaó 3 dl, baromfipárizsi 5 dkg, margarin 2 dkg, barna kenyér 10 dkg, retek  karfiolleves, brassói aprópecsenye, pirított burgonya, csemege uborka, gyümölcssaláta  búzacsírás kekszgolyó  káposztás palacsinta, tea 

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!