Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
PIROSKA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő tea, sajtkrém 5 dkg, rozskenyér 10 dkg, reszelt sárgarépa  magyaros krumplileves, tökfőzelék, tojáskrokett, rozskenyér, alma banán  császármorzsa, tej 3 dl 
kedd tej 3 dl, 2 diós búrkifli  zöldbableves, szezámos csirkemáj, kukoricás rizs  narancs  zelleres vajkrém 3 dkg, pirított kenyér, retek, tea 
szerda tea, körözött 6 dkg, 2 korpás zsemle  székelykáposzta, kenyér, alma  kefir 2 dl, 1 korpás zsemle  paradicsomos krumplifőzelék, csirkefasírt, tea 
csütörtök joghurt 2 dl, zabpehely 3 dkg, banán, narancs  sárgaborsóleves, sonkáskocka  grapefruit  grill-virsli, morzsás kelbimbó, gyümölcslé 3 dl 
péntek őszibaracklé 3 dl, kenyér 10 dkg, pulykafelvágott 5 dkg, fekete retek  tarhonyaleves, krinolinpörkölt, karalábéfőzelék, kenyér  sütőtök   túrós pogácsa, tej 3 dl
szombat csipketea, margarin 2 dkg, Tenkes sajt 5 dkg, kenyér 10 dkg, kígyóuborka frankfurti leves, rizsfelfújt  déligyümölcs-saláta búzacsírával pórés babsaláta, kenyér 10 dkg, tea 
vasárnap kakaó 3 dl, margarin 2 dkg, méz 3 dkg, kuglóf 10 dkg  paradicsomleves, brassói aprópecsenye, csemegeuborka  almás piskótaszelet  zöldséges pizza, tea 

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!