Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
ANNA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő csipketea, 2 főtt tojás, zelleres margarin 3 dkg, kenyér, paradicsom meggyleves, grill-csirkecomb, pirított burgonya, uborkasaláta 2 szelet meggyes pite, tej 3 dl puliszka kapros túróval
kedd joghurt 2 dl, aszalt gyümölcsös-diós müzli 10 dkg francia hagymaleves, rakott zöldbab, ribizli 1 sajtos pogácsa, limonádé 3 dl zalai felvágott 5 dkg, vajkrém, kenyér, vitaminsaláta
szerda tej 3 dl, margarin 2 dkg, szamócadzsem 3 dkg, 2 zsemle burgonyagombóc-leves, csirkefasírt, zöldborsófőzelék, rozskenyér, alma 1 zsemle, gépsonka 3 dkg, kígyóuborka tejfölös lecsó, tea, rozskenyér
csütörtök narancslé 3 dl, kenőmájas 5 dkg, rozskenyér, kígyóuborka tárkonyos szárazbableves, sajtos metélt, őszibarack málnaturmix zabpehellyel rántott halrudak, burgonyapüré, sárgarépás káposztasaláta
péntek kakaó 3 dl, margarin 2 dkg, tavaszi felvágott 5 dkg, rozskenyér, zöldpaprika lebbencsleves, tojásomlett, parajfőzelék, rozskenyér gyümölcsrizs tejszínhabbal, dióval gombás-sonkás hajdinakása, fejes saláta
szombat tejeskávé 3 dl, paprikás szalámi 3 dkg, margarin 2 dkg, kenyér, kígyóuborka húsgombócleves, császármorzsa, sárgabaracklekvár 1 zsemle, krémsajt 3 dkg, alma töltött burgonya kapormártással, alma
vasárnap tea, főtt krinolin 10 dkg, mustár, barna kenyér 10 dkg, paradicsom olasz zöldségleves, karfiolos sertésszelet, fejes saláta gyümölcsös joghurttorta körözött 10 dkg, kenyér, paradicsom, tea

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!