Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
DALMA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő tea, zalai felvágott 5 dkg, rozskenyér 8-10 dkg, light margarin 2 dkg, paradicsom csontleves metélttel, baromfivagdalt, kelkáposzta-főzelék, rozskenyér 1 diós búrkifli, tej 3 dl spárgás vitaminsaláta kapros joghurtöntettel 25 dkg, rozskenyér 8-10 dkg
kedd kakaó 3 dl, mazsolás kuglóf 10 dkg tarhonyaleves, bélszínroló, finomfőzelék, kenyér 1 krumplis pogácsa, limonádé 3 dl 2 zsemle, 1 kockasajt, pulykajava 5 dkg, zöldpaprika, tea
szerda tea, körözött 6-8 dkg, rozskenyér 8-10 dkg, zöldhagyma lencseleves, rizsfelfújt 1 banán paradicsomos szardínia 6-8 dkg, rozskenyér 8-10 dkg, tea
csütörtök tejeskávé 3 dl, 2 korpás kifli,  vajkrém 2 dkg, baromfipárizsi 5 dkg, reszelt sárgarépa 10 dkg zöldborsóleves, natúr sertésszelet, petrezselymes újburgonya, uborkasaláta eper 20 dkg, 3-4 Korpovit keksz gombás kölesfelfújt, gyümölcslé 3 dl
péntek tej 3 dl, paprikás szalámi 3 dkg, light margarin 2 dkg, barna kenyér, zöldpaprika paradicsomleves, káposztás kocka, gyümölcslé kefir 2 dl, kukoricapehely 3 dkg grill-virsli, sajtos nyári saláta, barna kenyér
szombat házi epres (10 dkg) gyümölcsjoghurt 2dl, magvas müzli 5-6 dkg zöldségleves, töltött karalábé 2-3 Ham-let szelet, vajkrém 2 dkg spagetti carbonara
vasárnap zöldborsós tojáslepény, kovászos uborka 10 dkg, barna kenyér, tea spárgakrémleves, grill-csirkecomb, ribizlimártás, krumplipüré 1-2 szelet kapros-túrós rétes sonkás melegszendvics, paradicsom, tea

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!