Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
KINGA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő tej 3 dl, zalai felvágott 5 dkg, margarin 2 dkg, graham kenyér 10 dkg, kígyóuborka gyümölcsleves, rakott burgonya, nyári vegyes saláta 1 szelet meggyes-túrós rétes pirított csirkemáj, rizibizi, uborkasaláta
kedd grapefruitlé 3 dl, aszpikos sonka 5 dkg, margarin 2 dkg, 2 zsemle, paradicsom tojásleves, grill-virsli, karalábéfőzelék, kenyér, sárgabarack 1 zsemle, vajkrém 2 dkg, kefir 2 dl káposztás kocka, rostos gyümölcslé
szerda tejeskávé 3 dl, almás-diós sajtkrém 10 dkg, graham kenyér 10 dkg csirkehúsleves, főtt csirkehús, gyümölcsmártás, pirított dara 1-2 krumplis pogácsa, limonádé cukkinilecsó, graham kenyér, nektarin, tea
csütörtök zabpehely tejben, őszibarackkal, fahéjjal zöldbableves, gombás pulykaragu, tésztaköret, fejes saláta őszibarack hagymás lencsepástétom, graham kenyér, tea
péntek gyümölcstea, paradicsomos hal 10 dkg, graham kenyér 10 dkg daragaluska-leves, vagdaltszelet, kefires tökfőzelék, graham kenyér, alma gyümölcsjoghurt, rozspehely 4 dkg barackos gombóc
szombat kakaó 3 dl, fonott kalács 10 dkg, margarin 2 dkg sárgaborsóleves, sonkás palacsinta sajtmártással, egres 1 kifli, baromfipárizsi 3 dkg, zöldpaprika rozmaringos párolt sertéscomb, petrezselymes burgonya, görög saláta
vasárnap tea, lecsó virslivel, rozskenyér 10 dkg zellerkrémleves pirított zsemlekockával, pirított csirkecomb, burgonyapüré málnás-túrós piskóta rántott karfiol, petrezselymes rizs, uborkasaláta

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!