Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
LENKE reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő narancslé 3 dl, téliszalámi 3 dkg, margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, paradicsom karfiolleves, túrós sztrapacska 1 kifli, 1 kockasajt paprikás sült heck, petrezselymes burgonya, uborkasaláta
kedd gyümölcslé 3 dl, zalai felvágott 5 dkg, 2 zsemle, uborka majoránnás burgonyaleves, sült virsli, finomfőzelék, rozskenyér, sárgadinnye főtt kukorica padlizsánkrém 10 dkg, rozskenyér 10 dkg, paradicsom, tea
szerda tejeskávé 3 dl, pulykasonka 5 dkg, margarin 2 dkg, barna kenyér 10 dkg, paprika gyümölcsleves, tökfasírt, burgonyapüré, paradicsomsaláta 1-2 vajaspogácsa, kefir 2 dl húsos melegszendvics, kígyóuborka, tea
csütörtök házi sárgabarackos joghurt, müzlikeverék 8 dkg tarhonyaleves, köményes sertéssült, paradicsomos káposzta, rozskenyér sárgadinnye rokfortos nyári vitaminsaláta, rozskenyér 10 dkg, kopaszbarack
péntek tea, zelleres túrókrém 8 dkg, barna kenyér 1 dkg gombaleves, zöldborsós sertésragu, tésztaköret, kovászos uborka őszibarackos kefir, zabpehely 3 dkg rántott burgonya, sóskafőzelék, rozskenyér, körte
szombat tea, sült paprika tojással, rozskenyér 10 dkg lestyános szárnyasaprólék-leves, barackos lepény 1 sajtos kifli, tej 3 dl szójás töltött cukkini kapormártással
vasárnap tejeskávé 3 dl, Óvári sajt 5 dkg, margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, paradicsom karalábéleves, szezámos pirított csirkemáj, petrezselymes rizs, uborkasaláta, görögdinnye búzacsírás gyümölcssaláta lecsós zöldbab, rozskenyér 10 dkg, gyümölcslé 3 dl

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!