Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
HAJNALKA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő 2 diós búrkifli,  tej 3 dl zöldborsóleves, baromfivagdalt, tejfölös burgonyafőzelék, kenyér banán kukoricakása petrezselymes túróval, tea
kedd kefír 2 dl, müzli 5 dkg, alma  székelygulyás, rozskenyér, narancs  rozskenyér 5 dkg, vajkrém 2 dkg, retek lencsepástétom 10 dkg, rozskenyér 10 dkg, zöldhagyma, tea 
szerda 2 briós, margarin 2 dkg, tejeskávé 3 dl  zöldbableves, sajttal töltött pulykamell, petrezselymes krumpli, káposztasaláta graham pogácsa, gyümölcslé 3 dl  zöldséges köleskása reszelt sajttal, tea 
csütörtök csipketea, 2 korpás zsemle, rakott nyelv 5 dkg, margarin 2 dkg, retek almaleves, tavaszi rizseshús, céklasaláta  gyümölcsjoghurt 2 dl, rozspehely 3 dkg  tojásrántotta lilahagymával (2 tojásból), rozskenyér 10 dkg, alma, tea 
péntek tej 3 dl, 2 sajtos kifli  tarhonyaleves, köményes sertéssült, kelkáposztafőzelék, rozskenyér 1 Túró Rudi, mandarin  főtt krinolin 10 dkg, mustár, rozskenyér 10 dkg, tea 
szombat tea, sárgarépás túrókrém búzacsírával 10 dkg, lenmagos kenyér 10 dkg sárgaborsóleves virslivel, szilvásgombóc  gyümölcssaláta szezámpehellyel  rántott gombafej, petrezselymes rizs, sárgarépasaláta 
vasárnap tejeskávé 3 dl, 2 fôtt tojás, margarin 2 dkg, lenmagos kenyér 10 dkg, kígyóuborka  tejfölös gombaleves, rozmaringos csirkecomb, burgonyapüré, őszibarackkompót  diókrémes palacsinta  csőben sült kelbimbó

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!