Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
KLAUDIA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő joghurt 2 dl, magvas-aszalt gyümölcsös müzli  10 dkg magyaros krumplileves, zöldbabfőzelék, grillezett krinolin, kenyér grapefruit  sonkás kocka, csemege uborka, tea
kedd tej 3 dl, 2 fahéjas csiga  csontleves metélttel, gombapörkölt, korpás galuska, céklasaláta barna kenyér 5 dkg, sajtkrém 3 dkg, alma zalai felvágott 5 dkg, margarin 2 dkg, barna kenyér 10 dkg, retek, tea
szerda csipketea, kefíres túrókrém 10 dkg, barna kenyér 10 dkg, retek  paradicsomleves, rakott burgonya, káposztasaláta  1 kifli, gyümölcsjoghurt 2 dl  bundás zsemle, sárgarépafőzelék, tea 
csütörtök tejeskávé 3 dl, kockasajt 2 db, zsemle 2 db, paradicsom  daragaluska-leves, parajfőzelék, tojásomlett  narancs, Korpovit keksz csirkesaláta, barnakenyér 10 dkg, őszibaracklé 3 dl 
péntek gyümölcslé 3 dl, aszpikos sonka 5 dkg, margarin 2 dkg, barna kenyér 10 dkg, kígyóuborka  karfiolleves, szójás vagdaltszelet, tört burgonya, meggybefőtt  banán császármorzsa, tej 3 dl 
szombat zabpehely tejben, mazsolával, gyümölccsel csirkeraguleves, juhtúrós kukoricagombóc  káposztás rétes párolt tengeri halfilé, sajtmártás, burgonyakrokett
vasárnap tejeskávé 3 dl, téliszalámi 3 dkg, margarin 2 dkg, 2 kifli, retek  fokhagymakrémleves, zöldborsós pulykaragu, petrezselymes rizs, fejessaláta  gyümölcsös joghurtpuding  póréhagymás lencsesaláta, rozskenyér 10 dkg, alma, tea 

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!