Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
LUJZA reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő 2 zsemle, kefír 2 dl, margarin 2 dkg, marhapárizsi 5 dkg, retek  rizsleves, zöldborsófőzelék, tükörtojás, kenyér, narancs  1 sajtos pogácsa, őszibaracklé 3 dl  savanyú káposztás sztapacska 
kedd tej 3 dl, méz 3 dkg, margarin 2 dkg, kakaós kuglóf 10 dkg zöldségleves, majorannás aprópecsenye, főtt burgonya, almás-sárgarépás céklasaláta  1 Túró Rudi, mandarin  gombakrém, rozskenyér 10 dkg, tea, banán
szerda gyümölcstea, kenőmájas 5 dkg, rozskenyér 10 dkg, kígyóuborka  sárgaborsóleves, sajtos metélt, alma 1 kifli, joghurt 2 dl  paradicsomos hal 10 dkg, rozskenyér, tea 
csütörtök tejeskávé 3 dl, krémsajt 5 dkg, rozskenyér 10 dkg, reszelt sárgarépa  zellerleves, currys csirkemell, mazsolás párolt rizs  kivi  zabpehelyfasírt, szárazbabfőzelék, rozskenyér 
péntek tej 3 dl, zalai felvágott 5 dkg, zelleres vajkrém 3 dkg, barna kenyér 10 dkg, retek  rántott leves pirított zsemlekockával, baromfivagdalt, paradicsomos krumplifőzelék, barna kenyér banán mexikói pizza, tea
szombat citromos tea, habart tojás gombával, rozskenyér 10 dkg, csemege uborka  gulyásleves, túrókrémes palacsinta, narancs  1 zsemle, gépsonka 3 dkg, retek  almás-diós-zelleres káposztasaláta, rozskenyér, gyümölcslé 3 dl
vasárnap kakaó 3 dl, 2 sajtos melegszendvics, alma almaleves, rántott csirkecomb, féladag petrezselymes krumpli, fél adag párolt sárgarépa diós piskótaszelet vaníliasodóval  2 grillvirsli, színes tésztasaláta

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!