Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
EDIT reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő tea, fűszeres sajtkrém 6 dkg, barna kenyér 10 dkg, paradicsom tejfölös karfiolleves, diós metélt, körte 1 túrós batyu, tej 3 dl pulykasonka 5 dkg, 2 zsemle, light margarin 2 dkg, zöldpaprika, tea, görögdinnye
kedd tea, kenőmájas 5 dkg, rozskenyér 10 dkg, kovászos uborka burgonyaleves, krinolinpörkölt, paradicsomos káposztafőzelék, rozskenyér, szilva 1 kifli, kefir 2 dl bazsalikomos vitaminsaláta juhsajttal, tea, rozskenyér 10 dkg
szerda kakaó 3 dl, kuglóf 5 dkg, light margarin 2 dkg szilvaleves, rakott burgonya, sárgarépás káposztasaláta szőlő tojáskrokett, parajfőzelék, kenyér 10 dkg
csütörtök sárgabaracklé 3 dl, paprikás szalámi 3 dkg, vajkrém 2 dkg, rozskenyér 10 dkg tarhonyaleves, bélszínroló, karalábéfőzelék, rozskenyér, alma főtt kukorica káposztás palacsinta, tej 3 dl
péntek joghurt 2 dl, Zalai felvágott 5 dkg, rozskenyér 10 dkg, uborka csontleves metélttel, töltött paprika, fél adag főtt burgonya körte padlizsánkrém 10 dkg, barna kenyér 10 dkg, paradicsom, gyümölcslé 3 dl
szombat tea, lecsó, rozskenyér 10 dkg palócleves, szilváslepény gyümölcssaláta zabpehellyel sajtos csirkemell morzsás brokkolival
vasárnap tea, rozskenyér 10 dkg, körözöttel töltött zöldpaprika fokhagyma-krémleves, grill-csirkecomb, pirított burgonya, görög saláta őszibarackos palacsinta vaníliaöntettel rántott karfiol, sárgarépás rizsköret, sárgadinnye

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!