Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
ENIKŐ reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő narancslé 3 dl, krémsajt 6 dkg, kenyér 10 dkg, paradicsom zöldbableves, szezámos pirított csirkemáj, petrezselymes burgonya, uborkasaláta szőlő pirított kenyér, zelleres vajkrém, aludttej 3 dl, zöldpaprika
kedd tejeskávé 3 dl, 2 briós, sárgabaracklekvár lebbencsleves, grill-virsli, kelkáposzta-főzelék, rozskenyér 1 zsemle, 1 kockasajt, zöldpaprika paradicsomos szardínia, rozskenyér 10 dkg, tea, körte
szerda tej 3 dl, kapros túrókrém 8 dkg, barna kenyér 10 dkg, pritamin vegyes gyümölcsleves, rakott karfiol görögdinnye szilvásgombóc, tea
csütörtök tea, tavaszi felvágott 5 dkg, margarin, kenyér 10 dkg, zöldpaprika karalábéleves, bolognai spagetti, körte gyümölcsjoghurt, zabpehely tojásomlett, tökfőzelék, kenyér, alma
péntek kefir 2 dl, Tenkes sajt, margarin, barna kenyér, paradicsom paradicsomleves, zöldséges vagdaltszelet, burgonyapüré, káposztasaláta főtt kukorica gépsonka 5 dkg, margarin, zöldpaprika, barna kenyér, görögdinnye
szombat tea, virslis lecsó, rozskenyér 10 dkg lencseleves, vargabéles szőlő rántott patisszon, petrezselymes rizs,  joghurtos uborkasaláta
vasárnap tea, 2 főtt tojás, margarin, kenyér, zöldpaprika csirkehúsleves, párolt csirkemell, burgonyafánk, szilvamártás őszibarackos csokoládépuding melegszendvics, almás kukoricasaláta, tea

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára, s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!