Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)
NIKOLETT reggeli ebéd uzsonna vacsora
hétfő joghurt 2 dl, párizsi 5 dkg, light margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, pritamin lebbencsleves, tükörtojás, tökfőzelék, szőlő 1 szelet almás pite, tej 3 dl morzsás nudli, körte
kedd őszibaracklé 3 dl, Zalai felvágott 5 dkg, light margarin 2 dkg, rozskenyér 10 dkg, zöldpaprika karfiolleves, sonkás kocka, paradicsomsaláta 1 kifli, kefir 2 dl lecsó, rozskenyér 10 dkg, tea
szerda tejeskávé 3 dl, sajtos melegszendvics, paradicsom csontleves metélttel, rakott zöldbab, körte gyümölcsös krémtúró almás kukoricasaláta 20 dkg, rozskenyér 10 dkg, tea
csütörtök tej 3 dl, sertésmájkrém 5 dkg, 2 zsemle, uborka burgonyaleves, gombapaprikás, galuska, káposztasaláta szőlő grillezett krinolin, lencsefőzelék, rozskenyér 10 dkg
péntek kakaó 3 dl, 2 briós, méz 3 dkg, light margarin 2 dkg rizsleves, sertéssült, paradicsomos káposztafőzelék, rozskenyér szilva szardíniakrém, zöldpaprika, tea, rozskenyér 10 dkg
szombat tea, tojásos gomba, korpás kenyér 10 dkg húsgombócleves, diós-lekváros palacsinta, körte 1 káposztás pogácsa szójás töltött karalábé, alma
vasárnap túrókrém 8 dkg, tej 3 dl, sárgarépa, kenyér 10 dkg zellerkrémleves, fokhagymás csirkemell, fél adag főtt burgonya, fél adag párolt vöröskáposzta szőlő rántott padlizsán, rizibizi, joghurtos  uborkasaláta

 

A menüt az Országos Élelmezési- és Táplálkozás-tudományi Intézet dietetikusai állították össze a Népszava számára,
s azt a lap kiadójának engedélyével közöljük.


Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont. Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!