Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Mennyivel számoljunk egy emberre?

Miből? Személyenként
dl: készétel
dkg: nyersanyag
leves 3 dl
leves főételnek 4-5 dl
főzelék 2,5 dl
mártás 1-1,5 dl
hús (csont nélkül) 12-20 dkg
hús (csontos) 18-25 dkg
hús gulyásnak, fasírtnak 8-12 dkg
csirke, tyúk (tisztított, csontos) 25-35 dkg
kacsa, liba (tisztított, csontos) 25-40 dkg
hal (tisztított) 20-30 dkg
kolbász, hurka 20-25 dkg
krumpli köretnek 20-25 dkg
zöldség köretnek 15-20 dkg
rizs, tarhonya köretnek 10 dkg
zöldség főzeléknek 25 dkg
zöldség levesbe 8-15 dkg
száraz hüvelyes főzeléknek 10 dkg
száraz hüvelyes levesnek 5 dkg
száraztészta főételnek 10-15 dkg
száraztészta levesbetétnek 1 dkg
rizs levesbetétnek 2 dkg

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!