Megnyitás külön ablakban (nyomtatáshoz, emilhez, mentéshez)

Milyen hőmérsékleten kínáljuk?

Celsius-fok
ásványvizek 10
limonádék, gyümölcslevek 8 - 10
világos sörök 8 - 10
barna sörök 10 - 12
vermutok 8 - 10
fehér (asztali) borok * 9 - 11
fehér (pecsenye-) borok * 11 - 12,5
fehér (minőségi) borok * 12,5 - 14,5
csemege- és desszertborok 16 - 18
vörös borok 16 - 18
pezsgők 5 - 8
párlatok 10 - 12
növényi likőrök 10 - 12
édes és keserű likőrök 16 - 18
forró italok max. 40 - 45

* A fehér és a rozé (siller) borokat mindig annyi Celsius-fokos hőmérsékleten kínáljuk, ahány maligán-fokosak.

Ez a lap a Konyhamester oldala. Gazda:  csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!