Borral készült ételek
Ajo blanco
Almás-mazsolás pároltkáposzta
Almás-meggyes piroskáposzta
Aszalt szilvás szarvas rózsaszirom-mártásban
Badeni őzgerinc
Baloghegyi bográcsgulyás
Bambuszrügy csípős húsmártással
Báránycaldereta
Barnamártás (Spanyol mártás)
Barnamártás (Spanyol mártás) - egyszerűen
Bázeli lisztleves
Bélszínszeletek Godard módra
Bélszínszeletek Rossini módra
Bevert tojás Rossini módra
Bodzachutney (szósz)
Bogyós gyümölcsök pezsgős zselatinban
Bordói mártás (Sauce bordelaise)
Borjú marsala
Borjúhús Stroganoff módra, vajas-zsályás tésztával
Borleves
Boros borjúfalatok
Boros csirkecomb (Coq au vin)
Borsos tokány
Böllértokány
Bundázott zöldség és hal (Tempura Moriawase)
Burgundi marharagu (Boeuf Bourgignon)
Burgundi mártás
Bükkerdei káposztás vadragu cipófészekben
Cápauszony-leves
Christmas Pudding
Cioppino
Csípős-savanyú leves (1.)
Csirke cacciatore
Csirke fokhagymaszószban
Csirke vadász módra
Csirkenyárs (Yaki Tori)
Csirkeszárny- és szójabab ragu
Csokoládémártás
Cumberland-mártás
Dán meggyszósz
Dán vörösbor-szósz
Édes-savanyú rák
Epermártás
Escabeche
Eszterházy rostélyos (paprikásan)
Fára mászó hangyák
Feketekagyló rajnai módra
Fényezett marhahúsos és zöldséges tekercsek
Finomfűmártás
Fokhagymás csirkemáj (AVAIR IDA recept)
Fondü
Forró meggy
Főtt marhahús raguval
Francia borjúragu
Gőzben főtt dagadó
Grillezett bélszín (Gyu-ni-teriyaki)
Hirtelen sült sertéshús és káposzta
Húsvéti mentás-tárkonyos báránylapocka (AVAIR IDA recept)
Ínyenc tenger gyümölcsei (AVAIR IDA recept)
Jakiszoba
Japán curry
Japán rizsleves
Japán sült rizs
Kantoni édes és savanyú szűzpecsenye
Katsu-don
Kaukázusi saslik tárkonyos mártással
Koktél-szósz
Koreai barbecue bárányszelet
Különleges zöldségleves pirított gombócokkal
Lengyel húsos káposzta (Bigos Erdei módra)
Lisszaboni rostélyos
Lisztmentes csokoládés desszert
Madeira-mártás
Májkrémes szeletkék (Crostini neri)
Máltai mártást (2.)
Máltai nyúl (Fenek)
Mandulás sajtgolyó
Mandulás turrónfagylalt
Marhagulyás Hortobágy módra
Marhahúsos pie
Marhapörkölt vadász módra (AVAIR IDA recept)
Marosszéki heránytokány
Márton-napi libacomb
Meggymártás
Mézes mustáros csirke
Milánói rizottó
Nápolyi mártás
Nyúl marengói módra
Olajban sült pácolt csirkefalatok
Olasz szarvasragu
Olaszos húsgombóc paradicsommártással
Ököruszály pikáns bormártással
Ördög polipja (Htápodi tu diavólu)
Padlizsános zöldségfelfújt
Paella a tenger gyümölcseivel
Papírban sült hús
Párolt marhamáj
Párolt marhasült
Párolt vörös káposzta (AVAIR IDA recept)
Paszticio
Pekingi sült kacsa
Penne csirkével és gombával
Petrezselymes nyúlpaprikás (AVAIR IDA recept)
Pikáns palacsinta
Pincegulyás
Provanszi sertéskaraj (AVAIR IDA recept)
Rajnai savanyúsült
Rakott marhahús padlizsánnal és polentával
Rántott gyümölcsök
Rántott sertésszelet vadász módra (Jägerschnitzel)
Rénszarvas-pecsenye Wellington módra
Róbert-mártás
Ropogós pataki szajbling rákfarokkal
Sanghaji öt fűz hal
Sanghaji szójás kacsa
Savanyú vetrece
Sertéshús portugál módra
Sertéskaraj ropogós pörccel
Sherry-mártás
Spagetti amatriciana-módra (Spaghetti all'amatriciana)
Spagetti polipszósszal
Spékelt libacomb (AVAIR IDA recept)
Sült hal bormártásban
Számadó juhászné leves
Szerb gyuvecs
Szilvachutney
Szilvamártás
Szójás csirke
Tagliatelle raguval
Tejszínes marha- és gombaragu
Tepsiben sült marha zöldségekkel
Teriyaki csirke
Teriyaki lazac
Teriyaki mártás
Tiramisutrüffel
Tokaji borleves
Tokaji töltött füge
Újesztendei malac (AVAIR IDA recept)
Vadas
Vadász mártás
Vadászleves
Vadhússzeletek epres borsmártással
Vadnyúl csokoládémártásban
Vörösbor-mártás
Vörösboros csirkeragu
Vörösboros epersaláta
Vörösboros körtetorta
Vörösboros pároltkáposzta
Wellington bélszín
Zöldborsmártás (1.)
Zöldborsmártás (2.)
Zöldmártás
Ez a lap a Konyhamester
oldala. Gazda: csomópont.
Kapcsolatfelvétel, technikai információk, copyright: keresse az impresszumban!